Franceska Žumer
Level 1 – 2016, Slovenija

Franceska ŽumerMag. Franceska Žumer – Bhajan Nam Kaur – božja pesem Boga.
Kot šolska knjižničarka, magistrica bibliotekarstva, knjigarstva in informacijskih znanosti, je 41 let imela dar, da je lahko delala z mladimi ljudmi, željnimi novosti in napredka. Sledila je svojemu srcu in vedno znova iskala novo znanje zase in za posredovanje drugim, zato je poleg strokovnih in pedagoških vsebin naredila tudi Tečaj reiki 2, tečaj čuječnosti, tečaj razmišljanja De Bono, zdravljenje z bioenergijo in je certificirana učiteljica Kundalini joge v šoli Amrit Nam Sarovar  pod okriljem KRI – Kundalini Reasearch Institute. Ko je bila prvo uro na Kundalini jogi, je takoj vedela, da je to »tisto«, kar je iskala. Kundalini jogo vadi od leta 2011, šolanje pa je končala 2015. Vedno preživi veliko časa v  naravi, gorah, teku in zadnja leta tudi ob delu na družinski eko kmetiji, kjer sledi naravnemu načinu življenja po načelih ekološkega in biodinamičnega načina pridelovanja hrane in ohranjanja planeta potomcem. Uči kundalini jogo za otroke, odrasle in senjorje.

Glasilo društva

Preberite zadnjo številko glasila ali preglejte predhodne številke v arhivu glasil.