Sat Nam Rasayan

Sat Nam Rasayan – meditativna zdravilna tehnika

Skozi stoletja so učili meditativno umetnost kako pomagati drugim. Ta tehnika pomaga pri raztapljanju nagnjenj in omejitev v telesu, duši in čustvih, ki so pogosto vzrok bolezni. Tako omogoča lastnim zdravilnim močem telesa, da vzpostavijo zdravilni proces.
Sat Nam Rasayan ne podpira nobenih dogm, religij ali prepričanj. Ne pomaga samo terapevtom in tistim, ki prakticirajo jogo, temveč vsem, ki se želijo naučiti meditativne zdravilne tehnike.

Sat Nam Rasayan in njegovo delovanje

Vsakdo od nas razpolaga z vitalnostjo, ki jo potrebujemo za zdravo in veselo življenje. Do vitalnosti pride, ko so telo, duh in duša v sozvočju. Če živimo vitalno, se počutimo žive, prepričani smo, da uživamo življenje, dosegamo svoje cilje in smo povezani s svojo podobo. Vendar pa večina od nas to življensko kvaliteto doživlja v valovih. Čas, v katerem živimo je hektičen, stresen in težko občutimo ravnovesje. Tu ponujata Sat Nam Rasayan, kot tudi kundalini joga pomoč. Medtem ko je kundalini joga aktivna vadba z namenom stabiliziranja življenske energije, pa povzroča Sat Nam Rasay za paciente izkustveno blagodejno delovanje, ne da bi jim bilo treba za to karkoli storiti.

Sat Nam Rasayan te nauči
- z močnimi tehnikami zdraviti druge
- mir in predanost vključiti v svoje življenje
- raztopiti nezdrave vedenjske vzorce