UČENJE JOGIJA BHAJANA – MOČ GOVORJENE BESEDE

knjiga YBje knjiga brezčasne modrosti, ki jo je napisal eden izmed največjih učiteljev našega časa – Jogi Bhajan – po rodu Indijec, ki je v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja na zahod prinesel znanost in tehnologijo Kundalini joge. Besedilo je napisano lahkotno, hkrati pa je zelo navdihujoče in globoko. Knjigo lahko berete od začetka do konca, ali pa po njej listate naključno – v vsakem primeru se vas bodo besede Jogija Bhajana dotaknile in povzdignile vašega duha. Zdi se, da Jogi Bhajan bralca direktno nagovarja. Njegove besede so kot meč, ki zareže v našo zavest in ima moč, da spremeni negativni ton naših misli v pozitivnega.

Knjiga je sestavljena iz več poglavij, ki obravnavajo specifične tematike npr. Ljubezen, Sreča, Ženska, Um, Predanost in mnoge druge. Posebna pozornost je posvečena moči govorjene besede in besedi kot fenomenu na splošno. Se zavedamo svojih besed in njihove moči? Ali govorimo resnico? Ali znamo biti resnični in iskreni do sebe, do svojega bistva, do svojega poslanstva? Jogi Bhajan pravi, da ko je beseda enkrat izgovorjena, je zapisana v etru in postane del naše karme. Ne moremo je vzeti nazaj, zato je zelo pomembno kakšne besede izbiramo.

UČENJE JOGIJA BHAJANA – MOČ GOVORJENE BESEDE je knjiga za duhovne iskalce. Za tiste, ki so pripravljeni pogledati onkraj pojavnosti stvari, onkraj oblike in se zazreti v brezoblično bistvo, v učitelja znotraj nas, ki nas tokrat, skozi besede Jogija Bhajana, nenehno nagovarja. Če ste naleteli na to knjigo, vas bo vaš notranji učitelj zagotovo nagovoril in vas korak za korak, nežno, ampak odločno vodil še globlje vase. Namreč, ko enkrat stopiš na duhovno pot, ni več poti nazaj. Smer je samo še naprej in navzgor.

Ana Rozman - Tarandeep Kaur

Cena knjige je 13 €

Knjigo lahko naročite na mailu društva info @ drustvo-kundalini.si