Delavnica z Nirmal Singhom

INTUICIJA
 Maribor, 24.-25. november

Pridružite se nam na vikend delavnici in se povežite s svojim srcem, spoznajte in raziščite svoj šesti čut in se ga naučite uporabljati v vsakdanjem življenju.

»Dokler bivamo v naših petih čutih, prosimo za težave. Začeti moramo bivati v šestem čutu, ki nadzira pet čutov, pet elementov in devet odprtin. Nadzorovanje in usmerjanje te trojice je sposobnost Senzoričnega Človeka.« Jogi Bhajan

»Intuicija je naša sposobnost, da zaznamo našo povezanost z vsem. Ustvarite jasno povezavo med svojim osebnim srcem in neskončnim srcem. Postanite krog, v katerem so vsi ljudje in vse stvari na enaki razdalji, tako da lahko služite vsem enako in vidite Boga v vseh. Ta tri stanja so temelj Senzoričnega Človeka.«
Jogi Bhajan

Delavnico bo vodil Nirmal Singh, ki poučuje umetnost in znanost Kundalini joge že več kot 15 let. Je Lead Trainer in mednarodni učitelj za 1. in 2. stopnjo izobraževanj za učitelje Kundalini joge pri KRI. Vse od svojega prvega srečanja s Kundalini jogo, se posveča učenjem Jogija Bhajana in navdihuje druge, da duhovno rastejo in živijo bolj zavestno. Svoje učence poučuje srčno in radostno ter jih vodi z veliko globino in modrostjo. Je soustanovitelj centra Kundalini joge Amar Das na Dunaju, ki je središče prakticiranja, preučevanja in razširjanja znanj Jogija Bhajana. Prakticira tudi Sat Nam Rasayan, družinske postavitve, shiatsu, zvočno masažo in zvočne meditacije. Izvaja terapije, pri katerih kombinira svoje poznavanje šamanskih tehnik, duhovnega zdravljenja in zvoka.

Delavnica bo potekala v Mariboru v soboto, 24. novembra (9.-18. ure) in
v nedeljo, 25. novembra 2018 (10.-17. ure) z vmesnim odmorom za kosilo.

Cena delavnice znaša 180 €.
Cena za zgodnje prijave (ob plačilu do 31.10. 2018) je 165 €.

Za prijave in dodatne informacije kontaktirajte
Akal Puran Kaur na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..